Belevingen
Arrangementen
Wandelen
Arrangementen

Finca Verde…een stille schoonheid. Een unieke plek op aarde.
Atie

Vakantie op maat, inclusief ontbijt, snoepen uit de tuin, zon, zee, rust en ruimte; Finca Verde heeft het allemaal.

Vakantie is een beleving.

In het noordwesten van het Canarische eiland La Palma, tussen Santa Domingo (Garafia) en Las Tricias ligt Cueva del Agua een verstild dorpje midden in de natuur. Aan de rand van dit plaatsje ligt onze biologische avocadofinca, Finca Verde, een oase van rust en ruimte.

Finca Verde biedt de mogelijkheid om te overnachten in een kleine authentieke grot voor maximaal 2 personen. Onze eerste ontmoeting met deze bijzondere plek, was voor ons in 2011, reden tot onmiddellijke verhuizing uit Nederland. Omdat we anderen graag kennis laten maken met deze prachtige plek, creëerden we hier een mooie, rustige, kleinschalige Bed & Breakfast voor maximaal twee personen. Bij het ontbijt worden heerlijke huisgemaakte producten geserveerd en indien aanwezig kakelverse eitjes. 

Finca Verde is het ideale verblijf voor

Wandelaars:
Finca Verde ligt centraal aan diverse wandelroutes. Geen zin om alleen te wandelen, we wandelen graag mee. Finca Verde ligt dicht bij de GR130, de grote wandelroute van La Palma.

Liefhebbers van lekker en gezond eten:
Omdat we zelf van lekker eten houden en een mooie moestuin hebben, koken we graag biologisch. Alles vers en op maat met producten uit eigen tuin. 

Liefhebbers van uitstapjes:
Finca Verde is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar het hoogste punt Roquede Muchachos, het laurierbos van Zarza met oudheidkundig museum, de authentieke dorpen El Tablado, Don Pedro en Francesses of de weekendmarkt van Puntagorda. Los Llanos , met haar zondagsmarkt ligt maar op een uur afstand.

Rustzoekers:
Rond de grotwoning zijn diverse zitjes waar u kunt genieten van spectaculaire zonopkomsten en zonondergangen, het zoemen van de bijen, de stilte of van de prachtige sterrenhemel.

Sterrenkijkers:
Verken de sterrenhemel, ontdek planeten, bekijk de Melkweg.

Strand- en zeeliefhebbers:
Er zijn vanaf Finca Verde uitstapjes naar de diverse strandjes, zeekliffen en bijzondere zeebekkens mogelijk. Ook hierbij zorgen we graag voor vervoer als er behoefte is.

Onze Finca is ook bijzonder geschikt als onderdeel van een rondreis op La Palma. 

Het weer

Finca Verde: Calle Cueva de Agua 15, 38788 Garafia, Isla La Palma  S/C de Tenerife, Islas Canarias   España