cueva de agua dorp
cueva de agua tractor
cueva de agua zee
cueva de agua tractor

Ik kom zeker terug. Ik ga Finca Verde en La Palma missen.
Mike

Alle mogelijkheden op een rijtje.

Op reis naar La Palma

La Palma is op meerdere manieren te bereiken.

Wat belangrijk is te weten bij het boeken is dat het vliegveld van La Palma, Santa Cruz de La Palma heet. De Airport Code is : SPC. Boek geen vlucht naar Palma, Palma de Majorca of Las Palmas. Deze vergissing wordt gemaakt.

Transavia vliegt direct vanuit Amsterdam naar La Palma. Bij Tui kan men ook directe vluchten boeken.

Indirecte vluchten over Madrid of Barcelona behoren ook tot de mogelijkheden. Het is ook mogelijk naar Tenerife of Gran Canaria te vliegen en met een binnenlandse vlucht met de veerboot naar La Palma te komen. Er zijn ook andere mogelijkheden vanuit België of Duitsland. De prijzen kunnen per maatschappij of seizoen erg verschillen.

Openbaar vervoer

Het busvervoer is goed geregeld op La Palma. Vanaf het vliegveld gaan bussen naar Santa Cruz. De bus naar Santo Domingo, Cueva de Agua, via Barlovento (route Norte 100) is een mogelijkheid.. Ook is het mogelijk de bus via Los Llanos, Puntagorda naar Santo Domingo, Cueva de Agua te nemen. Op de site van de Busmaatschappij staan de bustijden.

Auto huren

La Palma het meest bergachtige eiland te wereld. Daarom kijken we niet naar kilometers maar naar afstand in tijd. Door de vele bochten en hoogteverschillen is de gemiddelde snelheid met de auto laag. Soms gaat het te voet sneller als met de auto. De bus komt niet overal, dan kan het handig zijn een auto te huren.

Het maken van een keuze voor een bepaalde autoverhuurder is niet eenvoudig. Wanneer het enige verschil de prijs lijkt te zijn, ligt het voor de hand om voor het voordeligste aanbod te kiezen. Wat echter niet alle autoverhuurders duidelijk vermelden, zijn de extra kosten en niet alle auto´s zijn zo nieuw als beloofd.

Daarom maken wij gebruik van de diensten van Narki via Oceaanzicht. Zij hebben de perfecte auto en een heldere huurovereenkomst zonder valkuilen en bijkomende kosten. Siepko en Marian spreken Spaans en kunnen u bijstaan wanneer dat nodig mocht zijn. Wij regelen dit graag voor u, bij uw verblijf.

Finca Verde: Calle Cueva de Agua 15, 38788 Garafia, Isla La Palma  S/C de Tenerife, Islas Canarias   España