caldera
callejoncito la palma
cueva de agua schermbloem
callejoncito la palma

Wat een prachtige wandelingen; vanuit huis naar Puntagorda in de stralende zon, Zarza in de mist.
Elvira

La Palma is een ideaal voor een wandelvakantie. Met een netwerk van meer dan duizend kilometer van goed bewegwijzerde (volgende Europese normen) wandelpaden kun je op elk niveau wandelen.

Wandelen in de omgeving

Onze Finca ligt in een prachtig wandelgebied aan de GR-130

De GR 130, het Koningspad, is de bekendste wandelroute op La Palma. Deze oude verbindingsweg uit de tijd dat er nog geen auto’s rondreden op La Palma verbindt de kleine dorpjes en gaat het hele eiland rond. Een aantal van de mooiste wandelingen in de omgeving kunt u vanuit de B&B doen., voor andere heeft u een auto nodig of zijn met de bus bereikbaar. Wij brengen u graag naar het startpunt van uw wandeling.

Dagwandelingen naar Los Franceses, Don Pedro, Puntagorda en Las Tricias zijn goed te doen. Wandelen rond Santo Domingo, San Antonio, Llano Negro of Zarza is prachtig. Van andere wandelingen ligt het startpunt iets verder weg. In Puntagorda, El Tablado en Franceses zijn goede overnachtingsmogelijkheden, voor meerdaagse wandelingen. Wij brengen je overige bagage graag.

Wij bieden een aantal wandelarrangementen.

Wandelen op La Palma

Elk deel van La Palma heeft zijn eigen charme en natuur en haar eigen wandelingen. Wandelen over vulkanen, door oerbossen, door slaperige dorpjes, langs wilde rotskusten of watervallen. Het is allemaal mogelijk op La Palma. Een (rond-)wandeling of rondreis over het eiland maken? Wij werken samen met meerdere B&B's in de omgeving.

Kaarten en gidsen

Een goede wandelkaart is een must. Freytag en Berndt wandelkaart 1:30.000 van La Palma isbn-3-7079-0346-x of de La Palma wandelkaart van Tour &Trail 1:40.000 op waterafstotend papier zijn aanraders.We beschikken ook over simpele wandelkaarten.

Er zijn verschillende wandelgidsen over La Palma verkrijgbaar. De mooiste kust en bergwandelingen staan in de Rother Wandelgids.

Finca Verde: Calle Cueva de Agua 15, 38788 Garafia, Isla La Palma  S/C de Tenerife, Islas Canarias   España